Monday, April 12, 2010

Rulouri de peşte cu spanac



Ingrediente:
  • 1 kg de salau
  • 1 bouquet de spanac
  • 1 lingura de unt
  • sare si piper
  • 200 g smantana
  • 1 lingura amidon
  • 1 lamaie
  • 100 g cascaval


Mod de preparare:

Se spala spanacul si se curata de cozile mai tari dupa care se scurge bine,
Se inmoaie frunzele de spanac intr-o baie de abur 2-3 minute se pun intr-o tigaie cu sare si piper, unt si putin suc de lamaie, timp de 2 min se lasa la o parte.


Salau se taie fasii, se sareaza si pipereaza, se pune pe fiecare felie cate 1 lingura de spanac, se ruleaza si se pune intr-o tava de cuptor.




Dupa ce ai pregatit toate rulourile, se amesteca smantana cu amidonu si se repartizeaza uniform peste salau. Se presara cascaval si se da la cuptor pentru 25-30 de minute pana cand se rumeneste deasupra.




0 comments:

Post a Comment