Ingrediente:
- Lipie
- 500g piept de pui
- ulei de masline
- linguriţă de muştar
- 1 foaie de dafin
- 2 usturoi zdrobiti
- ardei taite felii subtiri
- Ceapa si castraveti murat taite felii subtiri
- Patrunjel proaspat tocat
- 1 yaourt nature
- 2 linguri smantana
- 1 lingura suc de lamaie
- sare si piper
- condimente pentu shaorma
Puiul Se taie fasii . Se freaca cu ulei de masline , sare, piper, condimente pentru shaorma ,usturoi, suc de lamaie, foie de dafin, mustar,yaourt si smantana.Si se lasa la marinat aproximativ 2 ore.
Ceapa, castravetii murati si ardei se taie julienne.
puiul se frige in tigaia cu putin ulei de masline.
In fiecare lipie punem maioneza, pui,ardei,ceapa si castraveti.Rulam shaorma. si punem folie de aluminiu pe partea de jos.
4 comments:
mor aici de foame. mi-ai afcut o pofta.....
of va trebui cum imi termin treaba sa merg sa imi iau una si eu:)
Foarte fain...
buuna...i-mi place!pup!
@ giovanna,make it home it's more healthy and more teasty :)
@ surac,multumesc..
@ Gabriela, mersi, pupic..
Post a Comment