Ingrediente:
- 1 kg carne de vita
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1/2 kg mazare
- 3 cartofi
- 2 catei usturoi zdrobiti
- ulei de masline
- patrunjel tocat
- sare si piper
- Sofran
se caleste ceapa tocata in uleiul fierbinte.carnea se taie in bucati care se rumenesc cu ceapa Cind este bine aurita, adaugam si rosiile.
punem 1/2 litru de apa si se lasa carnea la fiert aprox 30 de minute, se adauga mazarea, cartofi,usturoi, sofran si condimente se completeaza cu un pahar de apa. Se fierbe inca 15-20 de minute, la foc mic.
In final se presara cu patrunjel verde tocat.
3 comments:
cat de curand am sa incerc si reteta asta de tajine.imi place bucataria marocana,am fost in maroc,asa ca fii sigura ca am sa le incerc pe rand pe toate.
O reteta sanatoasa si frumoasa, numai bine iti doresc...
Buna! Am mare nevoie de voturile tale pentru ca sa castig si sa imi pot plati o parte din creditul facut. Gasesti retele mele la linkurile urmatoare: http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00674 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00676 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00677 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00756 Multumesc din suflet!
Post a Comment