Tuesday, September 14, 2010

salata couscous cu legume











Ingrediente:

  • o ceapa tocata marunt
  • 400g amestec de legume congelate
  • 200 g couscous
  • patrunjel
  • o lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper

    Mod de preparare: 













    intr-o tigaie, se pune ulei de masline ceapa se lasa sa se prajeasca la foc mediu pana se rumenesc usor. adaugam legumele si usturoiul se soteaza cu ceapa.punel 1/2 de litru de apa si se lasa legumele se fierba.













    cand legumele sunt aproapa gata se adauga couscous si se lasa se fierba inca 8-10 min .











    punem sare , piper si suc de lamaie,Se stinge focul si se mai lasa se raceste .servim cu patrunjel si o felii de lamaie.

    2 comments:

    MONONOKE KITCHEN said...

    Rapid, aratos si delicios!

    ionela said...

    Chiar ca e apetisanta ...

    Post a Comment