Saturday, April 17, 2010

ciorba cu pui si susan



Ingrediente:
2 linguri ulei de masline
1 praz
500 g amestec de legume pentru ciorbe
1 ardei iute
250 g piept de pui taiat cuburi
100 g taitei de orez
1l apa
1 lingura amidon
sare si piper
1 lamaie
50 g susan



prazul se spala si se taie marunt, se adauga pieptul de pui, se inabusa in ulei de masline cu putina apa timp de 5 minute. Dupa inabusire se completeaza cu apa fierbinte.
Se adauga apoi si celelalte legume.
Se continua fierberea, iar când legumele sunt aproape fierte se adauga taitei de orez. Se lasa 5 min in apa calda, se adauga sare si piper ardei iute, apoi se adauga amestecul de 5 linguri de apa cu 1 lingura de amidon.



Se acreste cu zeama de lamaie si se ia de pe foc Se lasa sa se raceasca putin, se serveste presarata cu susan.


0 comments:

Post a Comment