Saturday, October 16, 2010

Shaorma de pui









Ingrediente:

  • Lipie
  • 500g piept de pui
  • ulei de masline
  • linguriţă de muştar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 usturoi zdrobiti
  • ardei taite felii subtiri
  • Ceapa si castraveti murat taite felii subtiri
  • Patrunjel proaspat tocat
  • 1 yaourt nature
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare si piper
  • condimente pentu shaorma
Mod de preparare:

Puiul Se taie fasii . Se freaca cu ulei de masline , sare, piper, condimente pentru shaorma ,usturoi, suc de lamaie, foie de dafin, mustar,yaourt si smantana.Si se lasa la marinat aproximativ 2 ore.























Ceapa, castravetii murati si ardei se taie julienne.












puiul se frige in tigaia cu putin ulei de masline.











In fiecare lipie punem maioneza, pui,ardei,ceapa si castraveti.Rulam shaorma. si punem  folie de aluminiu pe partea de jos.

4 comments:

giovanna said...

mor aici de foame. mi-ai afcut o pofta.....
of va trebui cum imi termin treaba sa merg sa imi iau una si eu:)

Miodrag Surac said...

Foarte fain...

gabriela vasii said...

buuna...i-mi place!pup!

nawal said...

@ giovanna,make it home it's more healthy and more teasty :)

@ surac,multumesc..

@ Gabriela, mersi, pupic..

Post a Comment