Thursday, September 30, 2010

budinca de dovleac cu branza si spanac











 Ingrediente:

  • 3 dovlecei mici
  • 300 g branza de vaca proaspata
  • 250 g branza de burduf
  • 200 g spanac
  • 2 oua
  • patrunjel
  • marar
  • busuioc


Mod de preparare:

cureti dovlecei , il treci pe razatoare, Intr-un vas se amesteca dovlecei cu verdeata tocata,spanac, branza raza si ouale, se rastorna compozitia intr-un vas termorezistent , uns cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 20 de min .










5 comments:

pansy said...

am sa incerc budinca ta.sunt curioasa de gusul dat de alaturarea dovleceior de spanac.

Gabriela said...

Buna trebuie sa mai fie,sigur am sa o incerc si eu!pup si o zi buna!

MONONOKE KITCHEN said...

simplu, la obiect si, sigur, bun de tot!

Miodrag Surac said...

Super reteta, imi place...

nawal said...

Mersi,pansy, Gabriela,surac si MONONOKE KITCHEN pentru comentari , va pup.

Post a Comment