Wednesday, August 11, 2010

Prajitura cu curmale











Ingrediente:
  • 150g ciocolata neagra
  • 100g unt, temperatura camera
  • 20g amidon 
  • 80g faina
  • 120g zahar brun
  • 100g curmale fara samburi taiat cuburi mici
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt
pentru decor:
  • zahar pudra
  • cacao

Mod de preparare:

Ciocolata se topeste pe bain marie, si se amesteca cu unt.

Ouale se bate cu zahar bine timp de 10 min ,se adauga peste ele:
faina, amidon, praf de copt, , curmale si in sfarsit adaugam ciocolata si unt si amestecam cu o lingura ,
Ungem o tava cu unt  si tapetam cu faina. punem compozitia si dam la cuptor 160 timp de 30-40 min,
sau facem test de scobitor.
 











Se decoreaza dupa preferinte cu zahar pudra si cacaoa.












O prajitura usuoare si foarte buna.

4 comments:

Cristina said...

Arata foarte bine prajitura.

nawal said...

Multumesc cristina :)

MONONOKE KITCHEN said...

Excelenta prajitura
si foarte-foarte aratoasa!

nawal said...

>> MONONOKE KITCHEN Multumesc mult :)

Post a Comment