Ingrediente:
- 150g ciocolata neagra
- 100g unt, temperatura camera
- 20g amidon
- 80g faina
- 120g zahar brun
- 100g curmale fara samburi taiat cuburi mici
- 3 oua
- 1 lingurita praf de copt
- zahar pudra
- cacao
Mod de preparare:
Ciocolata se topeste pe bain marie, si se amesteca cu unt.
Ouale se bate cu zahar bine timp de 10 min ,se adauga peste ele:
faina, amidon, praf de copt, , curmale si in sfarsit adaugam ciocolata si unt si amestecam cu o lingura ,
Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina. punem compozitia si dam la cuptor 160 timp de 30-40 min,
sau facem test de scobitor.
Se decoreaza dupa preferinte cu zahar pudra si cacaoa.
O prajitura usuoare si foarte buna.
4 comments:
Arata foarte bine prajitura.
Multumesc cristina :)
Excelenta prajitura
si foarte-foarte aratoasa!
>> MONONOKE KITCHEN Multumesc mult :)
Post a Comment