Ingrediente:
- piept de pui
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 1 gulii
- praz
- usturoi verde
- patrunjel tocat marunt
- frunze de telina tocata marunt
- ulei de masline
- taitei
- sare si piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul si se taie in bucati apoi se pune intr-o oala de 2 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun prazul usturoi verde taiate rondele,legumele se spale si se dau pe razatoarea mare si se adauga peste supa.
Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune taitei. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si taitei .se pune ulei de masline, telina, si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.Se serveste calda cu smantana sau iaurt nature.
1 comments:
Buna, abia astept sa prepar azi aceasta reteta.Foarte interesant blogul, in urmatoarea perioada sigur voi gati cu placere preparate marocane.
Post a Comment