Ingrediente:
- 100 g unt
- 100 g zahar pudra
- 2 oua
- coaja razuita de la o lamaie
- 2 linguri suc de lamaie
- 100 g lamaii confiate
- 200 g faina
- 2 linguri praf de copt
- 120 ml lapte
Se freaca bine zaharul cu untul dupa care se adauga ouale batute, praful de copt, coaja razuita si sucul de lamaie, fructele confiate, laptele si faina, se amesteca totul .
Se unge tava si se tapeteaza cu faina sau se foloseste hartie cerata.
Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preincalzit la 180° C aproximativ 35 minute. Se verifica daca e copt prin incercarea cu o scobitoare. Daca nu, se mai pune inca cateva minute.
2 comments:
o prajiturica tare draguta, iti doresc mult succes cu acest blog, foarte multi vizitatori care sa incerce retetele tale,retete din minunata bucatarie marocana!
Multumesc foarte mult :)
Post a Comment