Monday, May 3, 2010

Frigarui cu carne tocata de vita











Ingrediente:


  • 500 g carne tocata de vita
  • 3 linguri patrunjel marunt
  • 1 ceapa rasa
  • sare si piper
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingurita ulei de masline











Mod de preparare:
intr-un castron se pune carnea tocata, patrunjelu, ceapa si toate condimentele plus o lingurita de ulei de masline.
se amesteca compozitia bine cu mana pana cand se omogenizeaza toate ingredientele, se lasa in frigider 1/2 de ora.












Se modeleaza cu mana pasta obtinuta din chiftele si se pune pe bete.











Se pune pe "outoor" sau "indoor"pe gratar, se frige timp de 7-8 min, intorcandu-le din cand in cand, pana cand se patrund.











Se serveste cu orez sau cu salata.



2 comments:

Anonymous said...

trebuie sa fie foarte bune cu combinatia asta de condimente!

nawal said...

Delicioasa:::)

Post a Comment