Saturday, September 25, 2010

Madelene cu migdale









Ingrediente:

  • 120g unt
  • 2 ouă
  • 80 g de zahăr
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 100g făină
  • 40 g de migdale macinate
  • 1/3 linguriţă praf de copt
Mod de preparare:

se bate ouale cu zaharul pana cand obtine o consistenta usuoara si plina de aer, se adauga amestecand faina si migdale pana cand se incorporeaza perfect, apoi adaugam untul topit si racit,zahar vaniliat si praf de copt .





















ungem tava pentru madlene ,se asaza compozitia cu lingura in forme si se da in cuptorul preincalzit la 180 ° C timp de aproximativ 12-15 minute (in functie de cuptor).
Aica am uitat se fac poze :) cand am pus compozitia pe forme :D










Ideal pentru  cafea sau ceai in cazul nostru la ora 5h.

5 comments:

Liana10 said...

Iau si eu o madlena pt.cafea! ;-)

nawal said...

cu mare placere va dau doua liana :)

Miodrag Surac said...

Faine retete, urmaresc blogul...

Gabriela said...

Pacat ca nu am forme,ca altfel acum ma apucam de ele!arata foarte bine si sant sigura ca sant delicioase, mai ales la ceai sau cafea merg perfect!o zi buna!

nawal said...

sunt foarte bucuroase ca urmaresti blogul :),surac

Post a Comment