Ingrediente:
- 500 g fasole verde
- 1/2 kg carne de pui
- 2 roşii
- 1 ceapa
- 2 căţei de usturoi
- 1 lingura patrunjel tocat
- 4 linguri de ulei de măsline
- 1 lingura boia dulce
- sare, piper
- 1 lingurita de ghimbir
Intro un tajine sau o tigaie se soteaza carnea cu ceapa usturoiu si uleiu de masline. Se adauga rosiile taiate cuburi, se condimenteaza, adaugam patrunjel si 1/2 litru de apa, se lasa se fierba carnea.
se adauga fasole si se lasa sa fierba pe foc mic pana cand sosul este scazut.
6 comments:
Ma bucur ca te-am descoperit! Felicitari pentru blog si retetele minunate!
Premii frumoase te asteapta pe blogul meu. Pupici.
Multumesc mult mult si inca multumesc pentru premii frumoase. pupic
te-am adaugat in blogroll :)
Frumos blog, felicitari!
Multumesc fetelor :)
nawal,draga mea,am descoperit acum blogul tau si m-am bucurat foarte mult.am fost in maroc acum 2 ani si m-am indragostit de tara ta.mi-a placut foarte mult.am incercat sa ma adaug la urmaritori,dar vad ca nu merge.probabil ca e o problema de moment.sa fii sigura ca am sa incerc multe din retetele tale.te-am adaugat la blogrolul meu.
te descurci foarte bine romaneste.bravo!
Post a Comment