Ingrediente:
- 1 kg de salau
- 1 bouquet de spanac
- 1 lingura de unt
- sare si piper
- 200 g smantana
- 1 lingura amidon
- 1 lamaie
- 100 g cascaval
Mod de preparare:
Se spala spanacul si se curata de cozile mai tari dupa care se scurge bine,
Se inmoaie frunzele de spanac intr-o baie de abur 2-3 minute se pun intr-o tigaie cu sare si piper, unt si putin suc de lamaie, timp de 2 min se lasa la o parte.
Salau se taie fasii, se sareaza si pipereaza, se pune pe fiecare felie cate 1 lingura de spanac, se ruleaza si se pune intr-o tava de cuptor.
Dupa ce ai pregatit toate rulourile, se amesteca smantana cu amidonu si se repartizeaza uniform peste salau. Se presara cascaval si se da la cuptor pentru 25-30 de minute pana cand se rumeneste deasupra.
0 comments:
Post a Comment